Banner

Brandskydd | Säkrare brandskydd med briljanta armaturer

This is my site 2011-09-09 – 08:32

Dafo lanserar nu Ledosafe – framtidens nödljusarmatur

Den nya, patenterade teknologin som ligger bakom Ledosafes unika briljans innebär att laser skapar prismor i pictogrammets akryl. Prismorna förstärker ljuset och riktar det mot betraktaren, vilket ger en oöverträffad läsbarhet. Armaturen är försedd med lysdioder, vilket innebär många fördelar jämfört med konventionella lysrörsarmaturer. Då lysdioder har en tio gånger så lång drifttid ökar driftsäkerheten samtidigt som underhållskostnaderna minskar. Lysdioder ger dessutom en mycket låg effektförbrukning, vilket gör Ledosafe till en lönsam investering för såväl ekonomin som miljön.

Ledosafe har över 3 timmars nöddrift och självtestfunktion indikerad med diod. Självtester utförs varje vecka och för optimal säkerhet utförs även en total urladdning av batteriet var sjätte månad. Ytterligare en användarvänlig funktion är reglage för ljusstyrka. Ljusstyrkan kan bestämmas till 25, 50, 75 eller 100 %, vilket gör att Ledosafe kan användas även i biosalonger och på teatrar. Vid nöddrift är ljusstyrkan dock alltid 100 %.

Med sin stilrena design visar Ledosafe inte bara vägen ut, den är dessutom en arkitektonisk designresurs i alla tänkbara miljöer.

För mer information om Ledosafe och för att se Dafos övriga sortiment av nödljusarmaturer, klicka här.

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se