Banner

Brandskydd | Här kan du träffa Dafo i vår!

This is my site 2013-04-12 – 13:23

Dafo_mäss_&_pressbilder2012_11_maj_11Under våren står en hel del uppskrivet i Dafos agenda.

Vi kommer att finnas på plats på flera mässor, både på hemmaplan och ute i världen. Först ut är Bauma i Tyskland den 15:e till 21:a april. Där ställer vi ut tillsammans med tyska Dafo-Deutschland och finska Dafo Oy. Bauma är världens största mässa för bl.a. skogs- och gruvmaskiner samt entreprenadfordon. Mässan arrangeras under 7 dagar i München och har ca en halv miljon besökare. I våra två montrar demonstrerar och berättar vi mer om våra släcksystem. I vår stora utomhusmonter ger vi dessutom live släckdemonstrationer. Fler rapporter från Bauma kommer under nästa vecka då det drar igång!

Näst ut är räddningsavdelningen som ställer ut på SRTC:s Teknikdagar den 7-8 maj i Skövde samt på MSB Sandömässan den 4-5 juni. Mer information kommer när vi närmar oss!

I maj arrangerar vi för första gången en partnerträff för våra internationella partners. Våra utländska kollegor kommer till Sverige för att konferera och utbyta erfarenheter både med oss och varandra. Självklart låter dem inte lämna Sverige utan att ha tagit en båttur i Stockholms skärgåd och smakat våra svenska köttbullar och Kalles Kaviar.

Under juni månad håller vi eventet Dafo Masters på Sigtuna Golfklubb. Frågan är vem som tar hem den ärofyllda segern i årets upplaga. Självklart anordnas tävlingarna i tävlingen ”längsta drive” och ”närmast hål”.

Efter en lugnare sommar kommer vi att kickstarta hösten med en Brandskyddsdag. Våra Brandskyddsdagar brukar vara mycket uppskattade tillfällen då vi håller intressanta seminarier och föredrag, men också en hel del praktisk övning. Förra året kunde du bl a se hur effektivt våra släcksystem släcker bränder, testa på handbrandsläckning och utrymning via fönster med en Rescueline och bli upphissad till höga höjder av en stegbil. Som vanligt kommer vi dessutom att anordna en minimässa med godbitar och nyheter ur vårt sortiment samt bjuda på en härlig grillbuffé till lunch.

Besök oss gärna under något eller flera av tillfällena ovan! Läs mer på vår hemsida.

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se