Banner

Brandskydd | SBA Axess levereras till Samsusng Electronics

This is my site 2017-08-29 – 07:42
Samsung Electronics

Jan Nord, Facility Manager, Samsung Electronics Nordic AB, Evelina Wide, Office Coordinator, Coor Service Management och Lukas Svärd, Affärsutvecklare Dafo Brand AB

Samsung Electronics arbetar nu med SBA Axess.

Vi är stolta och glada att få leverera vårt sprillans nya digitala ledningssystem SBA Axess till Samsung Electronics!

”Det är viktigt för oss att ligga i framkant även när det gäller brandsäkerheten”, säger Jan Nord, Facility Manager på Samsung Electronics Nordic AB.  ”Med SBA Axess har vi fullständig kontroll över SBA-arbetet och en unik överblick över hela verksamheten. Därför kommer vi troligen att använda SBA Axess på våra kontor i övriga Norden”.

SBA Axess är ett digitalt system för systematiskt brandskyddsarbete (SBA).  I systemet hanteras allt som har med SBA att göra. Genom att logga in via dator, mobil eller surfplatta kommer användaren snabbt åt fullständig information om det egna brandskyddet. Det är enkelt att som inloggad utföra kontroller, hantera dokumentation, få statistik och live-rapporter, riskinventera och planera gemensamma aktiviteter.

Läs pressmeddelandet här!

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se