Banner

Brandskydd | Se vår SBA Axess film!

This is my site 2017-09-21 – 14:42

SBA Axess filmVår SBA Axess film är här!

Vi presenterar stolt vår nya informationsfilm om ledningssystemet SBA Axess. Här visas hur systemet kan hantera alla typer av verksamheter oavsett storlek. Det kan användas på alla mobila plattformar och har enkla och smidiga funktioner för att utföra kontroller, hantera dokument och hämta statistik.

SBA Axess ger information om allt som händer och påminner om vad som behöver göras. Det är enkelt att utföra kontroller och analyser, hantera och delegera dokument, få statistik baserat på olika valda områden, till exempel hela företaget, en viss region, plats eller kontrollområde.

Systemet anpassas efter företagets verksamhet och ger unika rapporter baserat användarens behörighet och val.

SBA Axess är ett smart, snabbt, smidigt och tryggt system som ger dig fullständig kontroll över det systematiska brandskyddsarbetet – det har aldrig varit enklare!

Klicka på bilden för att se filmen!

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se