Banner

Brandskydd | SBA Axess levereras till Best Western hotel

This is my site 2017-10-26 – 15:30
Best Western

Reshi Chibba VD/Hotellchef, Time Hotel och Sara Jansson, Front Desk Manager, Time Hotel och Micael Carlsson,Chef Riks- och Storkundsavdelningen, Dafo Brand AB.

Best Western hotel väljer SBA Axess!

Best Western Plus Time Hotel, ett modernt lifestylehotell i centrala Stockholm använder SBA Axess, Dafo Brands digitala ledningssystem för systematiskt brandskyddsarbete (SBA).

”SBA Axess har gjort det mycket lättare för oss att gå över till ett modernare system och det förenklar hela SBA-arbetet. Man får en unik överblick och missar inga kontrollobjekt. Det är lätthanterligt och allt finns på samma plats. Man kan enkelt skicka ut information om avvikelser för uppföljning och få bra statistik från rapporterna. Det spar tid för den som kanske inte har SBA som sitt heltidsjobb. Det är enkelt att gå in och följa upp och se hur SBA-arbetet går. Vi är mycket nöjda”, säger Sara Jansson, Front Desk Manager på Best Western Plus Time Hotel.  Läs hela pressmeddelandet här!

Systemet hanterar allt som har med SBA att göra. Genom att logga in via dator, mobil eller surfplatta kommer personalen snabbt åt fullständig information om det egna brandskyddet.

Läs mer om SBA Axess här!

 

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se