Banner

Brandskydd | Julbord och jubel!

This is my site 2017-12-13 – 10:15

julbord

Årets julbord på restaurang Josefina på Djurgården blev en härlig tillställning.

Vi gratulerar vår avdelning Brandskyddstjänster som kammade hem priset för ”Årets Turnaround”. Med affärsområdeschef Kristian Lindqvist i spetsen har avdelningen samlat ihop alla goda viljor och kunniga medarbetare till ett effektivt team som växer sin affär med kreativitet och nytänkande.

Affärsområdet Brandskyddstjänster har ett brett verksamhetsområde. Förutom brandskyddsrådgivning och försäljning av brandskyddsprodukter mot slutkund arbetar man också med brandservice och underhåll, byggnadstekniskt brandskydd och konsultverksamhet inom SBA, brandskyddsinventeringar och dokumentation. På avdelningen finns också våra utbildare som håller kurser i HLR, Heta Arbeten, Första Hjälpen och mycket mer!

 Kategorier:

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se