Banner

Brandskydd | Besök oss på Nordbyggmässan

This is my site 2018-03-21 – 10:21

NordbyggmässanSpännande föreläsningar och demotester på årets största och viktigaste byggevenemang!

Den 10-13 april är det dags för Nordbyggmässan, Nordens största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Här samlas ca 900 utställande företag och runt 50 000 besökare. Dafo är givetvis på plats och visar upp det senaste inom brandskydd och brandsäkerhet. Träffa oss i monter C06-59.

Den 11 april bjuder vi dessutom in till ett seminarium med fokus på effektivt brandskyddsarbete. Brandingenjör Jan Nilsson berättar om orsaker och verkan av branschens regelverk och riktlinjer. Vi presenterar också vårt nya digitala ledningssystem SBA Axess och demonstrerar släcksystem för restaurangkök. En fullspäckad eftermiddag med andra ord. Vi avslutar med middag och show på härliga Wallmans salonger!

Läs mer och anmäl dig här!

Följ länken nedan för att komma till Nordbyggs hemsida. Där registrerar ni er med hjälp av koden ”nordbygg18” för en dags fritt inträde till Nordbyggmässan.

Registering Nordbygg

Varmt välkommen!

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se