Banner

Brandskydd på golfbanan

This is my site 2011-08-24 – 12:38

Dafo Masters 2011 – rapport från golfbanan

Torsdagen den 18/8 samlades ett sällskap bestående av återförsäljare och kunder till Dafo på Sigtuna GK för att tillsammans med Dafomedarbetare göra upp om vem som skulle titulera sig som vinnare i den prestigefyllda tävlingen Dafo Masters 2011. Alla tävlande tog sig ut till sina respektive starthål efter att ha fått sina startkit samt värmt upp på rangen.

Klockan 08.00 drog tävlingen igång under nära nog perfekta förhållanden. C:a 18 grader varmt, vindstilla och växlande molnighet.

Just vädret var fascinerande. Runt om banan växte sig molnen både stora och mörka, åskan mullrade vid ett flertal tillfällen vilket fick många att dubbelkolla om paraplyet var med samt att börja dra på regnskydden på bagen. Och regnet kom, det regnade i säkert tre minuter, ett mjukt, stilla regn från en märkligt nog blå himmel. Det kändes dock som att det bara var en tidsfråga innan regnet kom på allvar och lagom till den sista bollen kom in öppnade sig himlen och släppte på ordentligt. Men då satt vi redan i klubbhuset och åt en god lunch.

Tävlingen då?
Den spelades på en bana i fint skick och vi önskar att vi kunde säga att det var en spännande och jämn tillställning, men en herre krossade allt motstånd och gick runt på 65 nettoslag.
Dominanten var Fredrik Nertby från Göteborgs Brandservice AB som när alla scorer hade summerats och krutröken lagt sig var hela 11 slag bättre än tvåan. Mäktigt.

Vi hade även deltävlingarna längsta drive och närmast hål och inte heller där blev det någon större spänning, Roger Hamberg från Upplands Brandservice AB knep båda dessa priser och passade även på att lägga beslag på tredjepriset i själva Masterstävlingen. Snudd på en Grand Slam och mycket imponerande.

Roger fick dock se sig slagen av tidigare nämnd Fredrik samt Tomas Holm från Räddningstjänsten i Eskilstuna som tog andraplatsen.

Vi på Dafo vill tacka alla deltagare som med glada humör och många skratt gjorde detta till ett mycket lyckat event.

Ett stort tack även till personalen på Sigtuna GK som gav oss bra service, god mat och ett trevligt bemötande.

Dafo Masters är här för att stanna och vi hoppas att alla årets deltagare samt ett stort antal nya spelare ställer upp i Dafo Masters 2012.

Tack för denna gång!

Vid tangenterna
Björn Zetterlund

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se