Banner

Brandskydd | Dafo på Skydd 2012

This is my site 2012-08-21 – 08:27

Nu är det snart dags för Nordens största mässa för säkerhet, brand och räddning – Skydd 2012. Tisdagen den 18:e september slår Stockholmsmässan upp sina portar och bjuder på en fyra dagar lång utställning med många aktiviteter och öppna seminariescener, ett utomhusområde för kranbilar och ett brett konferensprogram.

Vi på Dafo finns självklart på plats för att visa ett brett spektrum av produkter, både nytt och en del gamla godbitar. I vår monter kan du se alltifrån de nyaste släcksystemen för fordon och rumsskydd, demonstrationer av släckningar, de senaste larmställen och mycket, mycket mer. I år sparar vi inte på krutet, vi ska visa marknadens bredaste utbud av det hetaste brandskyddet!

Kom och besök oss i vår monter A33:10. Vi lovar att bjuda på något alldeles extra!

För gratis inträde, kontakta din Daforepresentant eller klicka här.
Följ oss på bloggen och Facebook för att se hur vår monter tar form!Kategorier:

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se