Banner

Brandskydd | Dafo ställer ut på Persontrafik 2012

This is my site 2012-11-06 – 08:35

Persontrafik 2012 arrangeras på Svenska mässan i Göteborg. Mässan är den största i Norden för bussar och arrangeras av Tågoperatörerna, Svensk Kollektivtrafik, Bussbranschens Riksförbund, Taxiförbundet och Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Vi finns på plats för att berätta mer om och demonstrera våra släcksystem med Forrex släckmedel för bussar. De flesta bussbränderna startar i eller i närheten av motorutrymmet. Ett släcksystem är det mest effektiva sättet att förebygga tillbud. Många av världens ledande tillverkare väljer redan idag att installera Dafos släcksystem i sina bussar. Systemen är anpassade till tillverkarnas önskemål om snabb och rationell installation, enkelt underhåll och höga krav på funktions­säkerhet.Vi installerar alltid släcksystem efter de senaste rekommendationerna och bestämmelserna. Vårt stora nätverk av distributörer garanterar förstklassig servive och underhåll, oavsett var du befinner dig.

Läs mer på vår hemsida.

Varmt välkomna till Persontrafik och Dafos monter B07:61!
Svenska mässan, 27-29 november 2012.

Följ denna länk för att kostnadsfritt registrera dig för en inträdesbiljett.Kategorier:

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se