Banner

Brandskydd | Dafo planerar nyrekryteringar

This is my site 2013-06-13 – 14:02

logo_dafoDafo fortsätter att växa. Under det senaste året har vi investerat i flera system och arbetsverktyg som ska förbättra vårt interna arbete, med fokus på våra kunder. För att förstärka vår organisation ytterligare planerar vi följande nyanställningar:

Produktansvarig förstahandsbrandskydd

En av våra inköpare har slutat och i samband med nyrekryteringen passar vi på att organisera om funktionen för produktsupport och inköp.
Vi söker därför en produktansvarig till vår avdelning för förstahandsbrandskydd. Avdelningen har ett brett produktområde som spänner från brandsläckare och brandposter till skyltar, nödljus och sårvårdsmateriel.

Avdelningschef förstahandsbrandskydd ÅF & partner

Vår verksamhet med en partnerkedja med brandserviceföretag har utvecklats mycket positivt. För att utveckla samarbetet med våra partner och för att bearbeta andra säljkanaler som OEM- och butiksförsäljning har vi beslutat att tillsätta en separat chef för verksamheten.

Strategisk inköpare

Vid grossistverksamhet och vid leveranser till fordonsindustrin är logistik och inköp mycket viktiga funktioner. För att utveckla inköpsverksamheten kommer vi att tillsätta en ny tjänst som strategisk inköpare.
Logistikkoordinator

För att förbättra och följa upp orderhantering och orderflöde ska vi under året inrätta en tjänst som logistikkoordinator. Funktionen kommer att följa upp orderhantering, returer och reklamationer samt ansvara för spedition.

Löne- och personaladministratör

Vi blir fler och fler medarbetare och behöver utöka vår personaladministration. Vill du arbeta med löner, biladministration, utlägg och tjänstepensioner så skicka in ditt CV så kontaktar vi dig när det blir aktuellt att utlysa tjänsten.

Innesäljare släckanläggningar fordon

Fordonstillverkarna har höga krav på servicenivå och leveranssäkerhet. Fler kunder gör att vi behöver förstärka vår säljorganisation med en innesäljare.

Konstruktör släcksystem fordon

Vi behöver utöka vår konstruktionsavdelning med en ingenjör med fordonserfarenhet. Projektering, kundanpassning och produktframtagning är arbetsmoment som omfattas. Rekryteringen är planerad till våren 2013.

Är det någon av dessa tjänster som skulle passa dig eller någon du känner?
För mer information, klicka in på vår hemsida!

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se