Banner

Brandskydd | Dafo söker ny produktansvarig för vattendimma!

This is my site 2014-06-09 – 14:28

Produktansvarig vattendimma

Tillsammans med Brainpeople söker vi nu efter en ny medarbetare. 

slacksystem-vattendimma

Nu söker vi dig som är produktansvarig och därmed tekniskt ansvarig för utformning av vattendimma enligt föreskrifter.

Om Dafo

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden.
Med 90 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA.
Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem.
Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Med 140 medarbetare omsätter vi cirka 300 miljoner kr per år.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara övergripande kvalitetsansvarig för vattendimma och för sprinkler och där tillhörande arbete, vilket innebär att du:

  • Du ansvarar för att projekt uppfyller normens krav
  • Du utför och utbildar personal i beräkningar, komponentsammanställning, dokumentation m.m. samt upprättar utbildningsplaner
  • Du följer upp och kvalitetssäkrar projekt löpande
  • Du för statistik över utförda anläggningar
  • Du är ansvarig för kalkylmallar och upprättande av kalkyler
  • Utför projektering på hela anläggningar gällande godkännande för besiktning
  • Håller dig uppdaterad om aktuella regelverk och förordningar som kan påverka arbetsuppgifterna
  • Du håller kontakt och en god relation med leverantörer
  • Kompetensutvecklar och coachar medarbetare på området vattendimma

 

Arbetets omfattning

Heltid, kontorstider med arbetstoppar. Start omgående så snart rätt person är tillgänglig. Det här är en rekrytering till Dafo Brand med placering i Stockholm.

Kompetenskrav

Vi söker dig som är kunnig inom vattensprinkler eller vattendimma med erfarenhet av att ha arbetat med detta i några år i en liknande roll. Du bör ha några års dokumenterad erfarenhet från produktområdet vattendimma eller sprinkler och god kännedom om produkterna inom produktområdet och gärna kännedom om SBFs normer och regler. En lämplig bakgrund kan vara som projektledare, säljare eller helst som produktspecialist på området sprinkler eller vattendimma.

För att lyckas i din roll behöver du vara noggrann och ha en strukturerad arbetsmetodik. Du behöver vara stresstålig och kommunikativ, ha kännedom om processer samt kunna datarutinerna för order, lager och inköp. Du behöver kunna Officepaketet samt behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med ett stort eget driv, du är lösningsfokuserad och du gillar att jobba i ett högt tempo med många bollar i luften. Du gillar att arbeta administrativt, coacha andra på ditt område och du är kommunikativ och social.

Intresserad?

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Lotta Rylander på telefon: 08-501 685 01.Kategorier:

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se