Banner

Brandskydd | Höj säkerheten i dina lokaler med ISO-skyltar!

This is my site 2014-08-28 – 10:18

Färgefterlysande skyltEfterlysande i färg och ram för säkrare utrymning Traditionella efterlysande skyltar efterlyser endast i vitt, dvs. endast pictogram/symbol och ram fortsätter att lysa i vitt. Supernova® skyltar har samma utseende i både ljus och mörker: de efterlyser både i den vita symbolen/pictogramen och ramen, samt i ordinarie varselfärg.

Enligt en studie genomförd av Institutionen för Brandteknik vid Lunds Tekniska Högskola uppfattar man färgefterlysande skyltar lättare än skyltar som endast är efterlysande i vitt. Det visade sig att 80 % fler valde utrymningsvägen med Supernova färgefterlysande skylten, vilket gör Supernova® skylten till ett säkrare val!

För optimal säkerhetsnivå inom sjöfarten, oljeindustrin samt i brandfarlig miljö finns även Supernova® Reflex – färgefterlysande med hela sitt budskap och dessutom med en reflekterande egenskap. Det gör den enkel att hitta när den vid räddningsinsatser belyses av ficklampa, pannlampa eller strålkastare.

Läs mer om våra färgefterlysande skyltar här

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se