Banner

Brandskydd | Fordonsbrandfilt in action!

This is my site 2016-10-06 – 09:20

fordonsbrandfilt-demo-skadeplats

På konferensen Skadeplats i Helsingborg visade räddningstjänsten hur vår fordonsbrandfilt ska användas vid släckning av bilbrand. Krister, Jocke och Stefan från Dafo var på plats och övervakade släckningen på behörigt avstånd.

För att se hur en släckning går till, klicka här!

Med en fordonsbrandfilt kan man snabbt kväva brand i bilar och containers och därmed förhindra spridning till närliggande fordon och byggnader. Ett snabbt ingripande innebär också att mängderna giftiga ämnen som sprids reduceras avsevärt samt att skadorna på fordonet begränsas.

Vill du veta mer om fordonsbrandfilten, klicka här!

På Skadeplats blev intresset för filten stort och vår utomhusmonter fylldes av nyfikna besökare. Vi hade också andra spännande produktnyheter i montern; högtryckssystemet Power Peak och givetvis vår nya drönare med värmekamera.

Följ Räddningsavdelningens spännande vardag på instagram: #daforaddning

 

 

 

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se