Banner

Brandskydd | Eldiga produktdemos på årets Partnerträff!

This is my site 2017-02-15 – 15:57

_DSC3566litenÅrets partnerträff är till ända och vi vill tacka alla våra Partners som deltog på träffen. Det blev två intensiva och roliga dagar i Stockholm. Den första dagen ägnades åt konferens på Dafos huvudkontor. Information från de olika affärsområdena, strategier och tabeller varvades med SBA-demo och besök från några av våra leverantörer. Kvällen ägnades åt bowling på elitnivå (i alla fall om man frågar vinnarlaget…) och trevlig middag med prisutdelning till årets utmärkelser:

Årets servicelämnare: Nordells
Årets partner entreprenad: Upplands Brandservice
Årets partner: Göteborgs Brandservice

Stort grattis till er!

Dag två tillbringades på Ågesta övningsfält där vi testade nya släckmetoder och demonstrerade produktnyheter. Krister Eriksson visade DSPA släckgranater – släckning med aerosoler samt vår senaste nyhet pulverspiken. Johan Borenstam och Tomas Nilsson visade hur effektivt Ansulex släcksystem för restaurangkök släcker fettbränder. Anders Gulliksson visade släckning med aerosoler i elskåp och Rolf Eriksson släckte snabbt och enkelt brand i olja med hjälp av fettbrandsläckaren.

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se