Banner

Brandskydd | SBA Axess seminarium 14 nov

This is my site 2017-10-12 – 09:45

seminarium 14 nov

Välkommen på seminarium 14 november!

Den 14 november är det återigen dags för seminarium med presentation av vårt nya ledningssystem SBA Axess! Välkommen att delta och få information om det unika systemet som tar SBA-arbetet till en helt ny nivå!

Våra seminarium är väldigt populära och blir snabbt fullbokade. Boka din plats redan idag, klicka här!

SBA Axess är ett nytt digitalt verktyg som gör  det systematiska brandskyddsarbetet lättöverskådligt och tryggt för dig som användare. Genom att logga in på en dator, surfplatta eller mobil kommer du snabbt åt all information du behöver om det egna brandskyddet. Systemet ger information om allt som berör brandskyddet och påminner om vad som behöver göras. Det ger dig fullständig kontroll över SBA-arbetet och en unik överblick över hela verksamheten.

Se vår informationsfilm här: https://youtu.be/cQAxGRL0Q0c

Läs mer om SBA Axess här: http://www.dafo.se/sba-axess

 Kategorier:

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se