Banner

Brandskydd | Dafo Vehicle Protection AB intar marknaden

This is my site 2018-08-20 – 09:50

Dafo Vehicle

Dafo Brand AB i Sverige har beslutat att knoppa av sin verksamhet avseende fordonsbrandskydd från sin övriga brandskyddsverksamhet såsom brandservice och brandredskap. Det nya bolaget får namnet Dafo Vehicle Fire Protection AB.

– Syftet med denna förändring är att fokusera mer på den långsiktiga kontinuerliga utvecklingen av fordonsverksamheten mot bakgrund av global tillväxt och kundkrav, säger affärsområdeschef Johan Balstad.

Balstad fortsätter – En separat juridisk enhet gör det lättare att förvärva kompetens och erfarenhet, resurser och kapital för att underlätta utvecklingen av Dafo Vehicle Fire Protection AB. Dessutom, som en del av denna tillväxt, drivs den amerikanska verksamheten sedan tidigare genom vårt dotterbolag Dafo US vilket ytterligare stärker vår position i Nordamerika.

Dafo Vehicle Fire Protection AB levererar branddetektions- och brandsläckningssystem för bland annat bussar, gruv- och anläggningsmaskiner, skogsbruks- och avfallshanteringsmaskiner samt lastmaskiner och kranar.

Läs vårt pressmeddelande här!

Läs mer om Dafo Vehicles verksamhet här!Kategorier:

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se