Banner

Brandskydd | Sankt Görans sjukhus väljer WES+

This is my site 2019-05-07 – 13:50

Sankt GöransDafo Brand brandsäkrar byggprojektet på Sankt Görans sjukhus

Capio Sankt Görans Sjukhus på Kungsholmen är Stockholms mest centralt belägna akutsjukhus för vuxna patienter. Sjukhuset är ett av landets största räknat till antalet akuta patienter.

Just nu har Locum uppdraget att genomföra en omfattande modernisering av vårdfastigheten. Under åren 2016-2022 sker om- och tillbyggnader vid sjukhuset som en del av en av de största satsningarna någonsin på hälso- och sjukvården inom Region Stockholm. Sjukhusets akutmottagning har byggts ut och den planerade vården utökas. Det planeras också för ett nytt BB med plats för 4 000 förlossningar per år.

Brandsäkerheten är en viktig del i ett så stort byggprojekt och därför har Locum i samverkan med Skanska under byggnationen valt att installera 55 st WES-enheter – mobila och trådlösa brand- och utrymningslarm – i fastigheten.

”WES är smidiga och enkla att installera och säkerställer en trygg och säker arbetsmiljö. Vi är väldigt stolta över Skanskas förtroende att få vara med och utveckla brandsäkerheten i ett av de största ombyggnadsprojekten inom Stockholms sjukvård”, säger Olle Emsjö, säljare på Dafo Brand.

Läs hela pressmeddelandet här!

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se