Banner

Dafo Security | Från kodlås till porttelefon/taggläsare

This is my site 2020-04-17 – 09:02

Dafo SecurityFrån kodlås till porttelefon/taggläsare med era befintliga kablar

Dafo Security arbetar dagligen med att hjälpa bostadsrättsföreningar i Stockholm att säkra sina fastigheter mot obehöriga och förenkla vardagen för de boende.

Tiderna förändras och den tekniska utvecklingen går framåt.
För 10-15 är sedan var det kodlås som installerades för att höja säkerheten hos BRF:er men i takt med att tekniken går framåt, koderna ges ut till alla besökare och inbrotten ökar dagtid krävs nya åtgärder för att hålla obehöriga personer utanför fastigheterna men också på ett smidigt sätt släppa in boende och besökare.

Axema VAKA passersystem
Axema har tagit fram ett passersystem där befintligt kablar till kodlås (4 st ledare) kan återanvändas för att hålla nere installationskostnaderna åt BRF:er. Vi arbetar dagligen med installation av Axemas passersystem och hjälper gärna till ta fram en offert med fast pris.
Läs mer här!
Länkar


Kategorier:

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se