Banner

Brandskydd | Fastpartner väljer SBA aXess

This is my site 2020-06-23 – 10:50

FastpartnerFastpartner väljer SBA aXess

Dafos Micael Carlsson har nu landat affären med Fastpartner AB.

– Vi är väldigt glada och stolta över att leverera vårt ledningssystem SBA aXess till Fastpartners fastigheter i Sverige. Detta visar bredden i SBA aXess samt systemets flexibilitet för alla segment, så även för den komplexa fastighetsbranschen, säger Micael.

Fastpartner äger och förvaltar svenska fastigheter till ett värde överstigande 30 miljarder kronor. Nu tar man ett helhetsgrepp över brandsäkerheten och det systematiska brandskyddsarbetet i fastigheterna med hjälp av SBA aXess.

– Det känns oerhört bra att vi har tecknat ett avtal gällande SBA aXess, ett system som på ett strukturerat sätt samlar allt material kopplat till vårt systematiska brandskyddsarbete. Vi har under en kortare testperiod fått lära känna systemets alla finesser, fördelar och användarvänlighet, vilket uppskattas av vår drift- och förvaltningspersonal. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Dafo säger Fredrik Thorgren, regionchef Fastpartner AB.

Läs pressreleasen här!Kategorier:

Comments are closed.

Dafo Brand AB | Tel 08-506 405 00 | Fax 08-506 405 99 | info@dafo.se